lindstrom.blogg.se

Gott nytt år!!

Publicerad 2012-12-31 22:04:40 i Allmänt,

 
Gott nytt år! jag hoppas att alla får ett år fyllt med bra händelser! Håller på att klura på ett bra nyårslöfte, skriver mer om det imorgon! 
 
 

Träning efter juluppehåll

Publicerad 2012-12-30 19:48:35 i videor,

Efter en fin jul och några dagar i Borgafjäll så är vi nu tillbaka i Östersund. Fick bli ett träningspass efter några dagar av lathet! Skönt var bara förnamnet!

Över

Publicerad 2012-12-26 09:53:49 i Allmänt,

Nu var julen över för denna gång, bara ett år tills nästa gång. Julen har firats både i Örnsköldsvik och i Bredbyn, det har varit en bra jul med mycket mat, som det ska vara. Igår var vi till Björna och hälsade på Fredriks släkt, väldigt trevligt var det. Idag ska vi styra kosan mot Borgafjäll där mamma och systrar redan är, det blir trevligt! Vi kommer att befinna oss där några dagar sedan drar vi vidare och firar nyår i Östersund. Så ja det var en liten uppdatering. Nu tror jag att jag ska äta frukost och kanske dra ut och träna en sväng. 
 

Jul

Publicerad 2012-12-22 11:10:15 i Allmänt,

Det är snart jul och jag har inte riktigt fattat det än, det har varit så mycket annat som har tagit tid och energi ifrån mig på slutet. Igår var vi i studiegruppen plus några till från klassen ute och åt. Vi åt trerätters och det var supergott, kan nog strunta i att äta på en vecka nu då jag igår blev supermätt! Men som alla vet så kommer väl julveckan handla om att man ska äta så mycket man kan och så ofta man kan ;) Därför ska jag nu dra ner på gymmet och göra lite mer rum för allt gott som kommer att avnjutas till veckan. 
 

Hemma

Publicerad 2012-12-21 09:33:09 i Allmänt,

Jag är tillbaka i Östersund igen efter ha varit i Härnösand. Jag är numera utbildad förskollärare, känns bra. Jag har nu jullov framtill den 7 januari då jag börjar arbeta på mitt nya jobb. Men jag ska verkligen försöka njuta av ledighet nu när jag slipper ha skola hängandes över mig. Nu ska jag byta om och ta med mig Sune på en löptur! 
 
 
Blev en skidtur igår!
 

Lektion

Publicerad 2012-12-18 09:56:36 i Allmänt,

Sitter på den sista riktiga lektionen nu, eftermiddagens föreläsning har blivit inställd pga. sjukdom. Så vi går bara halvdag idag och sedan är det bara imorgon kvar innan detta äventyr är slut. Som sagt det känns konstigt... Men jag längtar tills imorgon för då får jag äntligen träffa Fredrik, som jag har längtat. Den grabben gör mig kär upp över öronen! 

Härnösand

Publicerad 2012-12-16 12:00:48 i Allmänt,

Ikväll beger jag mig till Härnösand tillsammans med min studiegrupp. Det är SISTA gången vi åker dit, lite sorgligt faktiskt, inte för att jag kommer sakna att plugga, utan jag kommer att sakna OSS. Vi har det bra roligt när vi är iväg till Härnösand! Vi har ju i 3 1/2 års tid fått träffas minst en gång i månaden och förmodligen kommer det inte bli så nu, men förhoppningsvis några träffar per år iaf! Om ni från studiegruppen läser detta, jag GILLAR Er!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träna!

Publicerad 2012-12-13 18:43:54 i Allmänt,

Nu är jag nog inne i mina kända perioder då jag tränar mycket, har just kommit från gymmet och längtar tills jag får träna igen. Synd att jag inte alltid kan känna så! Iaf så körde jag mest kondis idag, tycker inte om att gymma så mycket, tycker det är tråkigt och segt på något sätt. Iaf så började som vanligt med uppvärmning på ca.10 min på 6.5 km/h sedan sprang jag på 8.5 km/h i ca.20 min. Efter detta så vred jag ner hastigheten och ökade lutningen så den stod på 10% lutning och farten låg då på 6 km/h så gick jag i ca.15 min. för att seda gå över att springa 15 min igen på 0 % lutning. Avslutade på löpbandet med 10 min med 10% lutning igen. Totalt så svettades jag 1h 10 min på löpbandet. Innan jag åkte hem igen så körde jag igenom armarna lite.
 
 
Trött och nöjd efter träning.

Fri

Publicerad 2012-12-13 13:41:22 i Allmänt,

Just nu känner jag mig fri, har gjort bort allt i skolan som ska lämnas in! Vi har en redovisning nästa vecka som är kvar å göras så den ska jag ju läsa mig in på, men annars så är jag klar med skolan efter 3 1/2 år! Rätt bra gjort tycker ja! Man får vara nöjd och stolt av att man klarat av att studera på universitet så pass länge, och jag har klarat av allt. Som sagt frihetskänsla.
 
Så jag började denna fria dag med att gå en långpromenad på 1h 30 min med Sune, sen när jag kom hem började jag att måla på mitt projekt som jag har just nu. Jag håller på att göra ett bord, får se hur det går och hur det blir.. Nu sitter jag och väntar på skidskytte som börjar kl.14.20 på 1.an
FRI ;)

Gymmet

Publicerad 2012-12-12 21:13:27 i videor,

Blev totalt 45 min på löpbandet varav 10 intervall. Avslutade passet med benstyrka. Härligt pass.

Kallt

Publicerad 2012-12-11 20:18:38 i Allmänt,

Ja fy bubblan vad kallt det är ute, tänkte börja dagen med en riktig lång promenad med Sune men så blev det inte då jag såg att termometern visade -20 imorse. Det blev istället en liten kortare promenad men det biter bra i kinderna när det är så kallt, men vad gör man hunden måste få kissa. Annars har jag ägnat mig åt att skriva idag med, har hunnit med lite till och snart så är man verkligen klar med skolan, känns som sagt lite overkligt att  inte har nått som hänger över en längre. Jag har även hunnit med att varit till sjukgymnasten idag eftersom jag har haft problem med en ljumske men den känns inte mycket längre så det är toppen. 
 
Tanken var idag att jag skulle åka lite skidor men eftersom det är snorkallt idag så fick jag ändra planerna och ta ett spinningpass istället. Jag blev trött av det också! Som jag har nämnt tidigare så hat älskar jag spinning, varje gång jag kommer dit så ångrar jag mig eftersom det är så jobbigt, men bra träning iaf. 
 
En bild från här om dagen då det blev ett skidpass!

Sluttampen

Publicerad 2012-12-10 13:00:52 i Allmänt,

Snart om nästan drygt en vecka så är jag klar förskollärare, känns lite märkligt. Att man helt plötsligt ska arbeta som alla andra vuxna, jag känner mig inte vuxen men det gör väl att jag kommer passa in på mitt nya jobb där det bara finns barn nästan. Ja idag fick jag veta att jag har fått jobb känns super! Ska bara vara lite ledig över jul och nyår först men sen drar det igång, känns spännande och roligt.
 
Annars så sliter jag med de sista uppgifterna som ska vara inne nästa vecka, och försöker träna en del. Har blivit helt besatt av skidor igen känns superkul. Har fått nya skidor och pjäxor för säsongen och jag sa till Fredrik att jag nu förstår varför de kan åka så fort när de har så bra material! Så snart får Freddan passa sig för här kommer jag ;) Jag ska iaf försöka åka mycket skidor i vinter, för förra vintern blev de nog inte ens 5 pass på hela säsongen, vilket är bedrövligt dåligt. Vem vet det kanske blir att man vågar köra öppet spår i Mars om man fortsätter att skida på.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela