lindstrom.blogg.se

Brödbak

Publicerad 2012-09-23 19:14:52 i Allmänt,

Här bakas det för fullt, yogurtlimpa finns nu i ugnen och ska snart smakas på! Magen kurrar och är supersugen på att smaka på brödet. Älskar verkligen de brödet, kanske lite för mycket. Vi har även tidigare ikväll varit ute på brukshundsklubben för att köra lite agillity men då var det någon som redan körde där så vi tränade lite inkallning å så istället. Sune är duktig som vanligt, men han tycker tydligen att det luktar gott i gräset, då han ibland är väldigt intresserad att lukta på det istället för att lyssna på oss. Ikväll blir det en tidig kväll då skjutsen till Härnösand avgår redan vid kl 05.00 imorgon! Gäsp!

Slut

Publicerad 2012-09-23 09:57:17 i Allmänt,

Då var helgen slut och när jag vaknade idag så hade jag ännu mer ångest för Härnösand. Det kommer nog gå bra när man väl kommit dit men innan känns det alltid jobbigt. Sen när man vet att vi kommer få ännu mer i skolan känns ju bara de ångestladdat. Men jag klarar det, jag har ju världens bästa studiekompisar, det är de ända jag kan komma på som positivt med skolan just nu. Sen är jag lite smått nervöst över en sak, jag hoppas att de kommer bli som vi vill. Nä nu ska jag KANSKE plugga lite.

Soffpotatis

Publicerad 2012-09-22 18:45:59 i Allmänt,

Just nu ligger jag i soffan med datorn på magen, är så där härligt slö efter middagen som bestod av köttfärspaj. Det satt gott i magen. Ska snart lägga datorn åt sidan och umgås med maken min. Vi har haft en ganska skön lördag, en långpromenad i skogen har vi hunnit med, och sen mest tagit det lugnt. Börjar få lite smått ångest för att åka till Härnösand till veckan. Känns så jobbigt med skolan just nu, är sjukt omotiverad. Skulle bara vilja hoppa av och skita i allt, men det känns ju som onödigt om man kommit sig till sista terminen. Så jag får bita ihop och stå ut någon månad till.

Helg

Publicerad 2012-09-22 11:29:30 i Allmänt,

Ja det rullar som sagt bara på, läskigt fort dessutom. I torsdags drog vi till Övik som sagt och igårkväll kom vi tillbaka hit till Östersund. Vi flyger och flänger som bara den, bilen får gå varm iaf. Vi tänker och funderar vidare här i läggan. Spännande. Idag så är de plugg som gäller, Fredrik är och gör några tester så då passar jag på att plugga.

Snabbvisit.

Publicerad 2012-09-20 22:35:18 i Allmänt,

Är i övik på en snabbvisit, kom idag åker hem imorgon. Har varit i Hammarstrand och hämtat lite material till vår uppsats. Så dagen börja med att åka 10 mil dit 10 mil hem och sen 30 mil till övik. Har blivit mycket bilåkande idag, tur att jag inte hatar att åka bil. Nu blir de sängen.

Trött

Publicerad 2012-09-19 18:09:42 i Allmänt,

Somnade på soffan i eftermiddag och verkar inte kunna vakna riktigt. Vet inte om det är vädret som gör mig trött. Idag har varit en rätt tråkig dag faktiskt, skola, regn och sova i soffan. Ja ni hör ju hur kul de låter. Imorgon drar jag till Hammarstrand för lite observationer till C-uppsatsen.

Halvvägs

Publicerad 2012-09-19 08:19:45 i Allmänt,

Nu har vi kommit halvvägs till helg, veckorna bara rullar förbi. Sitter i soffan och har just svept en skål fil, ska snart iväg på skolan och borra ner huvudet. Får se hur länge man sitter där annars vet jag inte vad som händer mer idag, det lär ju visa sig om inte annat. Har jag sagt att jag är glad över att Fredrik är hemma igen?
 

Vardagslyx.

Publicerad 2012-09-18 21:19:52 i Allmänt,

Ikväll har jag och maken unnat oss middag ute, himla mysigt och man slipper diska! Vi prövade att gå till bishop arms här i Östersund idag, och gud vad god mat de hade! Dit vill jag gå igen, både jag och Fredrik var väldigt nöjda med maten. Sen tyckte vi även att det var ett mysigt ställe att sitta på. Att unna sig att gå ut och äta ibland tycker jag att alla ska göra, det blir lite lyx i vardagen, och man behöver bara njuta av varandra sällskap. Att laga mat hemma kan bli lite tradigt ibland, så detta uppskattar jag verkligen att vi kan komma oss ut på, när tiden finns. Annars sitter vi och funderar en hel del! Mer säger jag inte.

Tidigt

Publicerad 2012-09-18 06:59:23 i Allmänt,

Ja även om denna tid inte är tidigt för andra så är de det för mig. Blev väckt av Dopingpolisen, bra att de görs men de kommer så tidigt. Sune blir hel tokig han också, antar att han tycker de är konstigt tidigt att någon ska komma och knacka på dörren vid den tiden.

Kurs!

Publicerad 2012-09-17 21:19:56 i Allmänt,

Har nu kommit hem från hundkursen, gick bra men inte lika bra som tidigare gånger. Han var rätt ofokuserad nosen ner i marken hela tiden, svårt att få kontakt med han, det brukar jag inte ha. Fick veta efter kursen att det fanns en tik som löpte, så där kom förklaringen för hans beteende :) men nästa gång så kanske det blir lättare för Sune.

men fy mig!

Publicerad 2012-09-17 17:14:41 i Allmänt,

Ja jag som skulle skriva ett inlägg per dag! Ska försöka bättra mig. Ja! Det här med att blogga kanske inte riktigt är min grej. Aja, jag har iaf varit hem till Övik en sväng i helgen och umgåtts med min härliga familj. Kom tillbaka till Ösund igår kväll. Idag så har jag och Sune varit ute i skogen och gått, han fick gå lös och både jag och han uppskattar en promenad i det fria. Ni som känner mig vet att jag är livrädd för att gå i skogen! Verkligen livrädd, men förra veckan och idag så har jag vågat mig ut iaf, jag har musik i öronen så jag slipper lyssna efter ljud som skrämmer skiten ur mig. Så det får bli en daglig rutin för Sune och mig, eftersom det positiva överväger det dåliga. Sitter nu och väntar på att få åka på hundkurs! Kul även det både för mig och Sune. Sune är så duktig, förstår inte att han är så duktig som han är eftersom vi har varit dålig på att träna han. Funderar på att kanske börja i lydnad då han visar att han är väldigt följsam, vi får se. Agillity ska vi iaf börja med, var iväg förra veckan och tränade med Amanda och hennes Idun. Sune var även duktig där tycker ja. Sen så kommer ju även Fredrik hem ikväll!! Som jag längtar efter den killen alltså, förstår inte vad han har gjort med mig. Han är verkligen min stjärna här i livet.

Skola

Publicerad 2012-09-10 14:26:44 i Allmänt,

Sitter på skolan nu, och för tillfället så har jag fått en dipp i pluggandet, så jag tänkte att jag kunde ju skriva ett inlägg här. Som sagt så sitter jag på skolan och skriver lite på C-uppsatsen, går helt okej men önska man vore klar med den. Finns det möjlighet att spola fram tiden till vecka 44? Började iaf dagen med en timmes promenad med Sune, skönt tycker både han och jag. Sen ikväll så beger vi oss till brukshundsklubben för delta i kursen som vi har börjat med, superkul tycker matte hoppas Sune tycker lika. Jag saknar även maken min väldigt mycket, älskar att umgås med han. Så det blir ett stort hål när han ska envisas med att resa hela tiden!

Nä nu får jag återgå till plugget!

På´t igen!

Publicerad 2012-09-09 19:23:13 i Allmänt,

Here i am again! Ja jag vill blogga men vad ska jag blogga om? Ska försöka igen, mitt mål är att skriva ett inlägg per dag iaf! Heja mig! Idag har jag hunnit med lite, började dagen att åka ut till Torvalla för att gå en långpromenad med Emma och Boeing. De bor väldigt fint i deras radhus (inte avis!), jag vill också bo större. Sen har jag även tagit mig i kragen och suttit lite med skolan, imorgon blir det fortsättning med det. Sen var jag ner på fristilen och tränade lite. Nu sitter jag i soffan och slöar, finns dock inget att kolla på, på tv:n. Så har min dag sett ut iaf, inte så jätte spännande men jag sitter rätt nöjd här i soffan nu. Sitter även och spånar på en logga det känns spännande, vi får se vart det landar!
 
//Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela